7/24 Açık
 Eryaman Çekici

Eryaman Çekici

Eryaman Çekici Arıyorsan Sana Bir Telefon Kadar Yakınız. Etimesgut Eryaman Yol Yardımı, Oto Çekici ve Lastikçi Arıyorsan Hemen Ara. Araç kurtarma çalışmalarında araç çekicileri kullanılır. Her marka ve modele göre farklı araç çekicisi kullanılarak Eryaman oto çekici yılların verdiği tecrübe, uzman kadro, arge destekli çağdaş donanım anlayışıyla araçların yolda kalmasına tamamen son verir.

Aracınızla yolda giderken bir anda aracınız stop edip yolda kalabilirsiniz. Araç kullanan sürücülerin başına mutlaka bu gibi aksilikler gelir. Aracın benzininin bitmesi ya da aküsünün bitmesi, araç freninin patlayarak kazayla sonuçlanan mahsur kalmalar veya aracın kontrolden çıkarak refüje çarpması gibi kazalara dayanan mahsur durumları mutlaka Eryaman çekiciye ihtiyaç anlamına gelir.

Biz “önce insan önce can güvenliği” diyoruz. Daima araçta bulunan yolcuların emniyetini sağlamak adına acil müdahale gerçekleştirerek kısa sürede bölgeye ulaşmak için azami çaba sarf ediyoruz. Bunun için Whatsapp numaramız 24 saat boyunca açık olup her ne zaman olursa olsun bizimle iletişim kurarak en iyi hizmetten anında yararlanma olanağını sizler de bulmuş olacaksınız.

Eryaman Oto Çekici ve Lastikçi

Aracın lastiğinin patlaması, araç jantının miadının dolmasına bağlı olarak çatlaması, araç tekerinin aşınması vs durumlarda aracın güvenli bir şekilde yoluna kaldığı yerden devam etmesi elbette mümkün olmayacaktır. Bunun için yapılacak tek bir şey vardır ki o da Eryaman lastikçi çağırarak aracın lastik tamiratını hemen gerçekleştirmektir. Böylelikle yolda kalma durumuna artık bir son vererek varmak istediğiniz yere çok kısa sürede ulaşmanız adına önünüze çıkan bütün engelleri örtbas etmiş olacaksınız.

Araç lastik değişiminde işinin ehli çalışanlarımız, yılların verdiği güvenle sürekli önerilen firma marka bilinirliğiyle size 24 saat 7 gün boyunca kesintisiz hizmet veriyoruz. Dünya markası lastikleri aracınızın marka, model ve cinsine göre değerlendirerek yol boyunca güvenli bir şekilde ulaşım sağlamanız adına her şeyi düşünüyoruz. Eryaman oto çekici olarak yolcularımızın can güvenliğini korumak ve trafikteki diğer sürücülerin de can güvenliğini tehlikeye atmayı durdurmak adına 25 30 dk gibi kısa süre içerisinde araç lastik değişimi ve tamiratı konusunda gereken hızda çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu ayrıcalık taşımaya devam eden yaklaşımdan hareket ederek her zaman müşteri memnuniyetini birinci sıraya koyan hizmet anlayışıyla hareket ederek en iyi hizmeti sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

Etimesgut Eryaman Çekici

Aracınızla ilerlerken hiç de beklenmedik bir yerde yolda kaldığınız elbette olmuştur. O anlar adeta size kabus dolu saatler yaşatır. Oysa Etimesgut Eryaman yol yardım hizmeti alarak sancılı, çileye dönüşen zamanı geride bırakabilirsiniz. Uzman ekibiyle 24 saat 7 gün boyunca kesintisiz yol yardım çalışmasına kararlılıkla devam eden firmamız önce can güvenliğini sağlamak adına hummalı bir çalışma içerisine giriyor.

Sadece Whatsapptan bize konum atarak nerede yolda kaldığınızı bize bildirmeniz yeterlidir. Ayrıca aracınızın binek aracı mı yoksa ticari bir araç modeli mi olduğu gibi araç bilgisi paylaşımında bulunarak ve en uygun ekipmanlar kullanarak zamanında en uygun müdahaleyi sizlerle buluşturmamız gerçekten de mümkün olacaktır.

Yol Yardımı

Daima müşteri odaklı çalışma ilkesine dayanarak hizmet vermeye devam eden firmamız kalitesinden taviz vermeden her anlamda haftanın yedi günü boyunca yirmi dört saat kesintisiz bir şekilde hizmet sağlamaya devam edecektir. Yol yardımı çalışmasına ilişkin olarak can güvenliğinin koruma altına alınması, yolcularımızın mahsur kalmasının sonlandırılması bakımından daima ivedilikle bölgeye hareket ediyoruz. Arge donanımlı yeni nesil teçhizatlar kullanarak araç kurtarmada üzerimize düşen ağır sorumluluğun farkında olmanın verdiği anlayışla hareket ediyoruz.

Dilerseniz yol yardım takip programını ücretsiz olarak indirerek, yine bize konum bilgisi atabilirsiniz. Böylelikle her nerede olursanız olun yolda kalma çilesine bir son verebilirsiniz. Size hak ettiğiniz gibi dört dörtlük bir hizmet sunmaya devam eden firmamızdan 7/24 hizmet alabilirsiniz.