7/24 Açık
 Evci Köyü Çekici

Evci Köyü Çekici

Motorlu kara taşıtlarının yolda kalması anlık gerçekleşen bir durumdur. Üstelik gecenin kör karanlığında yardım alacağınız etrafta kimse yoksa bu durumda Evci köyü oto çekici 7/24 oto kurtarma hizmetinden yararlanmak daha bir önem taşıyor. Otomobil, traktör, motosiklet, kamyon, kamyonet ve daha pek çok özel taşıtların ya da ticari araçların kurtarma hizmeti ivedilikle gerçekleştirilir. Böylece yolda kaldığınız zaman dert etmenize gerek kalmadan anında yardım alabilirsiniz.

Çekici hizmetimiz 24 saat boyunca aralıksız size hizmet vermektedir. Daima müşteri memnuniyeti odaklı hareket eden firmamız yolda kalan bütün araçların yardımına yetişmek adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni nesil yol yardım ekipmanlarını kullanarak sorunsuzca her yere tam da zamanında ulaşıyor. Yapmanız gereken sadece irtibat numarası üzerinden firmamızla iletişime geçmeniz olacaktır. Sitemiz üzerinden acil butonuna tıklayarak da hemen oto kurtarma çekicinin neredeyseniz oraya sevk edilmesini de ivedilikle sağlayabilirsiniz. Böylelikle arızadan kaynaklı olarak gece ya da gündüz yolda kalmış aracınızın uzman ekip anlayışıyla çekici yardımıyla yoldan alınması mümkün olacaktır.

Evci Köyü Çekici ve Lastikçi

Lastik patlamaları da sıkça karşılaşılan sorunlar arasında geliyor. Lastiğe cam batması, lastiğin yıpranma payına bağlı olarak lastik tekerleklerinin yolda kalması ve diğer arızalanma durumlarına bağlı olarak evci lastikçi imdadınıza yetişiyor. 30 dakikada hemen bölgeye intikal eden araç kurtarma ekipmanlarımız sayesinde aracınızı yoldan alıyoruz.

Lastik patlaması durumlarıyla karşılaşıldığında stepne yedek lastikler de bazen imdadınıza yetişemiyor. Ya da lastik değiştirmek için araç bagajınızda yeterli ekipmanlar bulunmuyorsa endişe etmenize hiç ama hiç gerek yok.

Firmamız 7/24 oto kurtarma hizmeti vererek lastik patlaması ve benzeri tüm sorunlarına maruz kalan araç sahibi ve yolcuların yardımına yetişmekte. Onlara ivedilikle Ayaş evci köyü lastikçi oto kurtarma hizmeti vererek daima müşteri odaklı çalışma ilkesi anlayışında çalışmalar sürdürmektedir. Bu sayede lastiklerin patlaması nedeniyle kaldığınız yolda mahsur kalmayacak, yolculuğunuza uzman ekibimiz güvencesiyle gönül rahatlığıyla hemen hızlı bir şekilde devam etme fırsatı bulacaksınız.

Lastik tamiratı ve değişimi konusunda yine daima teknik personeliyle size hizmet veren oto kurtarma firmamız, her zaman müşteri memnuniyeti esasıyla hareket ederek yenilikçi olmayı sürdürüyor.

Evci Köyü Yol Yardım

7/24 acil butonuyla Evci köyü oto kurtarma hizmetimizden de yararlanabilirsiniz. Aracınız hangi nedene dayalı olarak yolda kalırsa kalsın firmamız tarafından ivedilikle yol yardımı konusunda uygun ekipmanlarla hizmet verilecektir. Sadece yarım saat gibi çok kısa bir süre içerisinde verdiğiniz adrese ulaşılarak yol yardım hizmetinde gerekli ekipmanlarla size her türlü teknik destek imkanı sağlanacaktır.

Yolcularımızın yol yardımında daima müşteri memnuniyeti bizim için önemli bir konudur. Zamanında yol yardım ekipmanlarıyla bölgeye intikal ederek gerektiği şekilde dört dörtlük hizmeti müşterilerimize sunmak çok önemlidir. Bu sayede yolda kalan kişilerin ihtiyaç duydukları oto kurtarma hizmetinde tüm samimiyetimizle en iyi şekilde hizmet verilecektir.

Yol yardım hizmeti sanıldığı kadar basit bir işlem değildir. Öncelikle araç modelinin tespit edilmesi ve ona uygun yol yardım teçhizatı kullanılması gereklidir. Bu tespit edildikten sonra yolda kalan aracın hangi arızaya bağlı olarak yolculuğunu devam ettiremediği tespit edilerek buna uygun ekipman ve uzman eleman takviyesi sağlanması gerekecektir. Bu yer verdiğimiz bir bütündür.

Evci Çekici

Yol yardımı konusunda müşteri memnuniyeti hassasiyetini hiçbir zaman elden bırakmayarak hareket eden firmamız size hak ettiğiniz ölçüde hizmet sunmaya devam ederek her zaman olduğu gibi bundan sonra da müşteri odaklı çalışma anlayışıyla hareket edecektir. Uzman ekip, yeni nesil ekipman ve teçhizat takviyesi anlayışıyla size 24 saat süregelen yol yardım çalışmamız kaldığı yerden bütün hızıyla devam ederek müşteri odaklı hizmet veriliyor.