7/24 Açık
 Göksu Çekici

Göksu Çekici

Göksu Çekici Arıyorsan Sana Bir Telefon Kadar Yakınız. Eryaman Göksu Oto Çekici , Yol Yardımı ve Lastikçi Arıyorsan Hemen Ara. Oto kurtarma hizmetlerinde çağdaş donanımlarıyla göksu çekici profesyonel anlayış çizgisini koruyarak ‘önce can önce insan’ anlayışıyla hizmet vermektedir. Araçla ilerlerken başımıza her an her şey gelebilir. Bu normal karşılanması gereken bir durum. Aracın kontrolden çıkarak savrulmasıyla ağaca çarpması, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonrası aracın gölete uçması ya da refüje çarpması araç kazaları arasında sıkça yaşanan olumsuzluklar olarak karşımıza çıkar.

Hurdaya dönen aracın trafikten kaldırılarak güvenli bir şekilde taşınması için çekiciye ihtiyaç vardır. Binek taşıtları için farklı ölçülerde geliştirilmiş çekici tırlar yardımıyla aracın trafikten tamamen güvenli bir şekilde alınarak sanayiye ulaştırılması mümkün. Ayrıca araç içerisindeki kişilerin de gitmek istedikleri yere kadar güvenle ulaştırılması yine son derece mümkün olmaktadır.

Araç arızalanması da araç kazası gibi sıkça yaşanan aksilikler arasında bulunuyor. Aracınızın benzininin tükenmesi, aküsünün bitmesi ya da tekerinin patlaması yine aracın trafiğin orta yerinde öylece kalması gibi bir sorun yaratıyor. Bu gibi aksiliklerde oto kurtarma servisi olarak yine size en iyi şekilde hizmet vererek hareket ediyoruz.

Göksu Oto Çekici ve Lastikçi

Otomobil arızalanmasına dayanan yolda mahsur kalma durumlarında evci lastikçi hizmetinin de önemi büyüktür. Lastiklerin kontrol edilerek gereken kontrollerin yapılması ve yedek lastik değişimiyle yola güvenli bir şekilde devam edilmesi bakımından Eryaman göksu lastikçi anlayışından ödün vermeden her anlamda en iyi koşullarda hizmet sizi bekliyor olacaktır.

Güvenilir firma olmayı sürdüren anlayışla müşteri memnuniyeti esas alınarak hizmet veren yapımızla size hak ettiğiniz ölçüde dört dörtlük bir hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Araç lastiğinin değişimi konusunda talep ettiğiniz markayı getirerek aracın yeni lastik değişimini ivedilikle gerçekleştiriyoruz.

Otomotiv sektörüne yıllarını adamış uzman kadrosu, güler yüzlü, işinin ehli sertifikalı ustasıyla 7/24 evci lastikçi faaliyetlerimiz sürmektedir. Böylece araç lastikleri patlamasına dayanan yolda kalma sorunlarının çok kısa süre içerisinde atlatılarak yolunuza kaldığınız yerden güvenle devam etmeniz amaçlanmaktadır.

Evci lastikçi hizmetinden yararlanmak için hemen bizi 24 saat 7 gün boyunca kesintisiz olarak arayabilirsiniz. Böylelikle 7/24 anlayış çerçevesinden ayrılmadan sizler de anında en iyi koşullarda dört dörtlük hizmetten anında yararlanma ayrıcalığını yakalamış olacaksınız.

Göksu Yol Yardımı

Araç kazaları ya da arızalanması durumlarında Eryaman Göksu yol yardım talep edebilirsiniz. Otomobilinizi kaldığı yerden kısa sürede kurtararak 7/24 kesintisiz yol yardım çalışmasına devam eden firmamız marka bilinirliği yönünden en çok tercih edilen oto kurtarma servisleri arasında geliyor.

Otomobilin yolda kalması elbette can sıkıcı bir durum. Çünkü acilen yetişmeniz gereken bir işiniz olabilir ya da çok önemli bir planınızı yerine getirmeniz gerekebilir. Bu gibi durumlara karşı mutlaka ama mutlaka yapmanız gereken bir şey vardır ki o da araç kazalarına karşın gerekli tedbirlerin fazlaca alınmasıdır.

Eryaman Göksu Çekici

Otomobil kazalarının ortaya çıkması gibi durumlarda her anlamda haftanın yedi günü müddetince kesintisiz bir şekilde 24 saat yol yardım çalışmasına yer veren firma olarak hak ettiğiniz gibi kusursuz hizmet verilmektedir. Böylece her yerden dilediğiniz şekilde en iyi hizmetten siz de anında yararlanma olanağını elde etmiş olacaksınız.

Otomobil arızalanması durumunda yol yardım alınırken dikkat etmeniz gereken kriterin başında donanımlı, güçlü alt yapıya sahip yol yardım hizmetine sahip olmak en başta geliyor. Bu en kısa sürede size ulaşmak anlamına gelecektir. Firmamız on yılı aşkın süreden beri oto kurtarma firması olmasının verdiği haklı gururla hiçbir zaman müşterilerini yolda bırakmadı.

30 dk gibi çok kısa süre içerisinde bölgeye ulaşılarak araçta yardım bekleyenlere çağdaş ekipman ve tam teçhizatlar yardımıyla ivedilikle yol yardım hizmeti gerçekleştirilmektedir.