7/24 Açık
 Kurtboğazı Çekici

Kurtboğazı Çekici

Kurtboğazı Çekici Arıyorsan Sana Bir Telefon Kadar Yakınız. Kurtboğazı Barajı Yol Yardımı, En Yakın Oto Çekici ve Lastikçi Arıyorsan Hemen Ara. Otomobil kazalarına bağlı araç içerisinde sıkışma, araçta mahsur kalma gibi durumlar günümüzde sıkça yaşanıyor. Özellikle de trafiğin yoğun olduğu metropol kentlerimizde Kahramankazan Kurtboğazı çekici hizmetlerinin önemi daha net anlaşılıyor. Kimsenin kaza yapmasını istemeyiz ve her zaman temennimiz “önce can önce insan” temelli kurulmuştur. Fakat insanlık hali ya bir ihmal yüzünden ya da bizim elimizde olmayan diğer etkenlerden kaynaklı trafik kazaları sonucu yaralanmalar ve araç içerisinde sıkışıp kalmalar sıkça yaşanıyor.

Trafik kazaları sonrasında araçların hurdahaş olup sanayiye götürülmesi gerekiyor. Bunun için aracın modeline ve ölçülerine en uygun çekici çağrılıp aracın olay mahallinden en kısa sürede uzaklaştırılıp trafiğin yeniden ulaşıma açılması sağlanmaktadır.

Araç kurtarma konusunda yılların verdiği deneyimle çalışmasına aralıksız devam eden firma olarak omzumuzda ne denli ağır bir yük olduğunun bilinci ve sorumluluğuyla yedi yirmi dört kesintisiz çalışma anlayışı gerçekleştiriyoruz. Her zaman müşteri odaklı çalışma ilkesine dayanarak çalışmasına aralıksız devam eden yaklaşımla hareket ederek müşterimizin beklentilerini dikkate alarak onlara hak ettikleri doğrultuda en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Kurtboğazı Çekici ve Lastikçi

Trafik kazalarının yaşanmasında araç lastiklerinin ani patlaması sonucu arkadan çarpma veya ani frenin etkisiyle yaşanan zincirleme kaza vak’alarının sıkça karşılaşılan olaylar arasında yer aldığını biliyoruz.

Araç lastiğinin patlaması bizim elimizde olmayan dış etkenlere bağlı gerçekleşmesi halinde Kahramankazan Kurtboğazı lastikçi hizmetinden faydalanarak gereken teknik desteğin alınması elzemdir. Bu sayede araç lastiğinin yedeğiyle değişimi ve böylelikle yolculuğa güvenli bir şekilde kaldığımız yerden devam etme imkanı sağlanmaktadır.

Otomobil lastiğinin patlaması durumunda evci lastikçi hizmetinden hızlı bir şekilde yararlanarak siz de gereken önlemi alabilirsiniz. Bu sayede aracın yolda trafiği etkilememesi adına ve kendi can güvenliğinizi riske atmamak adına önlem almış olacaksınız. Lastik değişiminde dünya markası seçenekler bulunuyor. Good Years, Continental, Bridgestone, Petlas gibi dünyaca ünlü lastik markalarını siz de hemen tercih ederek araç lastiği değişimine ilişkin olarak en doğru adımı atma imkanını bulabilirsiniz.

Kurtboğazı Acil Yol Yardım

Yol yardım uygulamamızı denediniz mi? Artık yolda kaldığınız zaman uygulamayı açarak Kahramankazan Kurtboğazı yol yardım butonuna dokunmanız yeterlidir. Bize konum bilgilerinizi göndererek bölgeye en kısa sürede gerekli ekip sevkiyatı yapılacaktır.

Zifiri karanlıkta göz gözü görmeyen bir yerde ilerlerken birden aracın çalışmaz hale gelmesi yani yolda kalmanız kesinlikle istenmeyecek bir durum. Bu gibi trajik olaylar karşısında soğukkanlı davranarak yol yardım hizmetinden yararlanıp sorunu atlatmak gerekiyor.

Oto kurtarma servisimiz 24 saat 7 gün boyunca gece demeden gündüz demeden aralıksız yol yardım hizmetine devam ederek daima yolcu güvenliğini maksimum seviyeye çıkarıyor. Böylece yaşamış olduğunuz her türlü ulaşım probleminin çok kısa süre içerisinde ortadan kaldırılması mümkün hale geliyor.

Oto kurtarma hizmetinde müşteri odaklı hizmet anlayışını esas alan firmamız yedi gün yirmi dört saat boyunca sizlere hak ettiğiniz şekilde en iyi hizmeti vermektedir. Kaliteli hizmet yaklaşımına dayanarak daima müşterisinin karşı karşıya kaldığı her türlü sorunda yanınızda yer almaya devam ederek müşterisinin beklentileri istikametinde çalışmasını sürdürüyor.

Bizi sosyal mecralar üzerinden 7/24 takip edebilir ve bize her zaman ulaşma şansı yakalayabilirsiniz. Bizimle iletişim kurabileceğiniz sosyal medya adreslerimiz;

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp

olup ayrıca kurumsal çağrı merkezimizi arayarak yol yardım hizmeti talep edebilirsiniz. Güvenilir marka, güçlü alt yapı ve de daima yeni nesil çağdaş ekipman garantisini sunarak size hak ettiğiniz gibi bir hizmeti ulaştırmaya devam ediyoruz. Böylelikle her zaman en iyi olanaklarda kusursuz bir şekilde memnun kalacağınız en iyi hizmetten anında yararlanma ayrıcalığını sizler de elde etmiş olacaksınız.