7/24 Açık
 Lastikçi

Lastikçi

Lastikçi

Yolda mı kaldınız? Korkmayın 24 saat açık size en yakın mobil oto lastikçi hemen yanınızda. Uygun fiyatla yerinde lastik tamiri hemen ara. Ankara lastik tamiri ihtiyacı olanlar için yerinde garantili çözümler bizde. Lastiğiniz patladı ve aracınız yolda mı kaldı? Üzülmeyin mobil lastik hizmetimizle Göker Oto en kısa sürede yanınızda. Yerinde tamir hizmetimizde bütün binek, hafif ticari araç, kamyon veya yolcu otobüsü lastikleriniz tamir edilir. Uzun yılların vermiş olduğu deneyimle profesyonelliğin gerekliliklerini birleştiren lastikçi firmamızın hizmetlerinden sizlerden hemen yararlanabilirsiniz. Acil durumda olan lastik değişimleri yapabilir, hemen istediğiniz lastik markasını satın alabilirsiniz. Lastikçilik sektöründe her geçen gün yükselmeye devam ettiğimiz şu günlerde sizlerde olanaklarımızdan faydalanabilirsiniz. Üst seviyede sahip olduğumuz ileri teknolojik ekipmanlar sayesinde lastik değişimlerini çok daha hızlı yapmaktayız. Var olan oto lastikçi hizmetlerimizden herhangi bir aksilik olmayacağını da garanti etmekteyiz.

En Yakın Lastikçi

Hali hazırda müşteri odaklı bir anlayışa sahip olan firmamız en yakın lastikçi olması bakımından da tercih edilmektedir. Makul fiyat aralıklarına sahip olunması ve uygun ödeme koşulları da tercih edilmemizde belirleyicidir. Sizlerde hemen müşteri hizmetleri üzerinden irtibat kurabilir, arzu ettiğiniz tüm detayları sorabilirsiniz. Hemen lastikçi firmamızın imkanlarından yararlanmak adına işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Otomobil, hafif ticari, ağır vasıta araçlara uygun kış lastiklerine sahip durumdayız. Ayrıca Lassa ya da Bridgestone haricinde de gayet geniş bir yelpazeye yayılan modellerimizle en iyisini vaat etmekteyiz.

Lastikçi Marka Model Seçimi Hizmetlerimiz

Yaz-kış ve dört mevsim lastik satın almak için en büyük güvence olan firmamız üzerinden işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Güvenli bir şekilde oto lastiklerin değişimleri yapılırken herhangi bir sorun yaşanmaması adına da kontrolleri gerçekleştirmekteyiz. Uzman ekiplerimiz tarafından süreçler yönetilirken lastiklerin garantili olması da uzun yıllar kullanımını beraberinde getirir. Bunun dışında çeşitli markalara ait tüm lastik modellerine de sahip durumdayız. Gerek lastik seçiminde sizlere yardımcı olurken gerek istediğiniz model lastik alımlarını yapabilmenizi de mümkün kılarız. Araç modeline göre ve kullanım alanına göre hangi lastiğin daha iyi bir performans sunacağı konusunda da ekiplerimiz yardımcı olmaktadır. Böylelikle çok daha iyi bir seçim yapılır.

Mobil Lastikçi

Var olan seyyar lastikçi hizmeti noktasında da hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bulunduğunuz yere hemen araçla gelerek lastik değişimlerini anında yapabilmekteyiz. Beklenmedik şekilde oluşan seyyar lastikçi ihtiyaçlarınızı tek bir telefonla gidermekteyiz. Bununla birlikte sonraki hizmet durumlarına karşı da tam koruma sağlayan firmamız müşteri ağını ise her geçen gün genişletir. Ürün stok durumumuz artmaya devam ederken ilerleyen yıllarda sayılı firmalar arasında yer almak da hedeflerimiz arasındadır.

Acil Lastikçi

Çeşitli araçların lastikleri farklı nedenlerle zarar görebilmektedir. Çok talihsiz durumlarla karşılaşılması mümkün olurken bir anda lastik patlaması, aşınması durumları değişimi de mecbur kılar. Bu tip durumlarda ise kişinin hazırlıksız olması ve ne yapacağını bilememesi de sorunu çok daha büyük hale getirir. Olası bu tip olumsuz gelişmelerde hemen firmamıza arayarak acil lastikçi hizmetlerimiz için başvurabilirsiniz. Hızlı bir şekilde hemen lastik değişimleri talep edebilirsiniz. Birden fazla lastik değişimi durumu içinde işleyiş aynıdır. Hemen firmamızın uzmanları tarafından gerekli şekilde işlemler tamamlanır. Sıfır lastik değişimi gerçekleşirken balans ayarları noktasında da tüm kontroller titiz bir şekilde yapılır. Herhangi bir eksiklik olmadan tekerleklerin incelemesi yine teknolojik cihazlarla sağlanır.

En İyisi Göker Oto

Güler yüzlü anlayışımızla verdiğimiz oto lastikçi hizmetlerimiz için sizlerde vakit kaybetmeden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Acil ya da ani durumların haricinde standart tüm lastik değişimlerini de en iyi şekilde yapmaktayız. Geniş ortam ve kaliteli hizmet anlayışı, güvenilir ve bilinçli işleyiş noktasında firmamız olanaklarını kullanır. Ankara lastikçi denilince akla gelen firmamızdan hemen sizlerde lastik değişimlerini yaptırabilir, lastiklerinize ilişkin tüm bakım-onarım durumlarında da yine bizlere başvurabilirsiniz. Yüksek müşteri hizmetleri memnuniyetinin haklı gururunu yaşayan firmamız sizlere daha iyi hizmetler verebilmenin yollarını aramaya da devam ediyor.